1cP-LSD

kr62.03

In stock

Compare

Köp 1cP-LSD online

1cP-LSD är en syntetisk lysergamid som tillhör Ergoline-kemikalieklassen. Det är strukturellt mycket likt den mer populära LSD-25 och 1P-LSD, och preliminär forskning har visat att dess effekt hos människor är nästan oskiljbar från LSD och andra LSD-25-baserade analoger.

1cP-LSD kemiska egenskaper

Kemisk formel: C23H27N3O2

Fullständigt namn: 1-cyklopropionyl-lysergsyra dietylamid

Molekylvikt: 377,5 g / mol

Renhet:> 98%

1cP-LSD, även kallad Currie, är en LSD-25 prodrug, som delar nästan identiska kemiska egenskaper med sin modermolekyl. En prodrug är en förening som måste genomgå någon form av metabolisk process innan den blir aktiv i en organism; i detta fall teoretiseras att 1cP-LSD effektivt metaboliseras till LSD-25 när det intas av försökspersoner på ungefär samma sätt som 1P-LSD gör.

Den kemiska strukturen hos 1cP-LSD är mycket lik båda 1P-LSD – där den förra har en propionylgrupp bunden till kvävet i den polycykliska indolgruppen i LSD, den senare har en cyklopropanolgrupp närvarande vid denna position.

Vilka är effekterna och möjliga varningar för 1cP-LSD?

Även om effekterna av 1cP-LSD hos människor inte har studerats ingående, delar den en mycket liknande struktur som LSD-25, för vilken årtionden av forskning har utförts. På grund av detta kan vi rimligen anta att effekterna av 1cP-LSD noga efterliknar effekterna av LSD-25, av vilka de vanligaste listas nedan.

Förbättrad färguppfattning:  Ett annat vanligt rapporterat fenomen bland testpersoner var förbättringen av livfullhet och glädje av färg.

Geometriska hallucinationer:  Hallucinationer, särskilt geometriska mönster, är kanske de vanligaste rapporterade LSD-effekterna. Dessa hallucinationer ökar med intensitet när man stänger ögonen.

Egodöd:  Egodöd, processen där man verkar skilja sig från sin identitet, är en annan vanligt rapporterad effekt som oftast förekommer vid högre doser.

Varningar:

Alla Lysergamider verkar tolereras ganska väl, med de vanligaste biverkningarna som ångest, huvudvärk och illamående. Även om inga formella studier har utförts på säkerheten för 1cP-LSD har LSD-25 visat sig uppvisa extremt låga nivåer av toxicitet – det kan antas uppvisa samma problem som 1p LSD-biverkningar och LSD-biverkningar.

Obs: Även om effekterna av 1cP-LSD hos människor inte har studerats på djupet, delar den en mycket liknande struktur som LSD-25, för vilken årtionden av forskning har utförts. 1cP-LSD är inte godkänd som livsmedel, utan för laboratoriebaserad användning. För att undvika oavsiktlig kontaminering, använd alltid handskar och skyddsglasögon vid hantering, eftersom det kan absorbera skadliga mängder kemikalier genom huden.

Var man kan köpa?

På vår Chemicals Shop erbjuder vi högkvalitativ 1cP-LSD i laboratoriekvalitet. Vår kemikaliebutik är det främsta alternativet för dem som vill köpa forskningskemikalier. Observera att du måste vara minst 18 år för att köpa 1cP-LSD från vår kemikaliebutik. Alla sålda forskningskemikalier är avsedda att användas i laboratoriebaserad forskning och experiment och inte för konsumtion.

Be the first to review “1cP-LSD”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu